Vilka Drar?

Hitta reskompisar på Vi Drar!
Det här är ett forum för dig som funderar på en resa, men inte vill åka ensam. Och för dig som redan bokat en resa och tycker det vore kul med resesällskap. Forumet är öppet för alla som vill hitta reskompisar, vart du än ska åka och vad du än ska göra!

 

Att använda Vi Drar! är enkelt, och allt är gratis. Du kan logga in med din Facebook eller Twitter, eller skapa en egen användarprofil. Om du inte laddar upp en egen profilbild slumpar vi fram en åt dig. Om du inte gillar den får du mer än gärna byta!

 

Sedan är det bara att skriva ett eget inlägg, om den resa du planerar. Var gärna så specifik som möjligt, så att de som har planer på en liknande resa enkelt kan hitta ditt inlägg via sökmotorer när de söker reskompisar. Det är till exempel bättre att skriva ”Jag söker resesällskap till en äventyrsresa i Indien” i rubriken än ”Åker till Indien, vill du följa med?”. Om du har siktat in dig på en specifik resa får du gärna lägga med en länk till den.

 

Eller så kan du leta bland de inlägg som redan finns, och svara på de som intresserar dig.

 

Forumet är mestadels på svenska, men det går bra att även skriva inlägg på norska och danska – eller engelska, om du föredrar det.

 

Vilka är det som drar forumet framåt?

Vi som ligger bakom forumet – Lennie och Emanuel – driver även IndiGo Travel, som förmedlar volontärresor och äventyrsresor i Asien med miljöprofil och etiskt resande i fokus. Vi har båda heltidsjobb och jobbar med volontärresor på fritiden, mest för att vi tycker det är givande och roligt.

 

Vi gillar båda att resa, och har studerat Turism och resande vid Thailands ledande internationella universitet i fyra år. Lennie bor i Bangkok sedan 2009 och tar vara på varje tillfälle att besöka nya ställen i Thailand och resten av Asien. Emanuel jobbar med digital teknik och statistik,men har också ett intresse för konstruktion och byggnader, något han försöker studera på resande fot. En dokumentär om traditionella byggmetoder från olika delar av världen är hans senaste projekt.

 

Vi vill också passa på att tacka Alexander och Destinavo för nyhetsuppdateringarna på Vi Drar! Destinavo jobbar med resguider och reseinspiration och står för nyhetsflödet här på forumet.

 

Men framför allt är det Du som kan hjälpa till att hålla forumet levande – genom att lägga in dina resplaner och svara på andras inlägg.

 

Börja med att lägga in dina resplaner, så hjälper vi dig att hitta resesällskap. Det kan vara det första steget till en fantastisk resa!

 

När Drar Du?