Søker reiseparner til India i februar 2019

Uppdaterades den 2018-08-23 i Asien & Australien
3 den 2018-06-07

Hei, jeg er en jente fra Oslo som snart fyller 19 år. I februar 2019 ønsker jeg å reise på en måneds tur i India og har veldig lyst til å finne en jeg kan reise sammen med! Jeg ser etter en positiv jente på rundt 18-24 år som deler min interesse for den indiske kulturen.

For øyeblikket har jeg sett mye på denne reisen, men er åpen for forslag.

http://indigotravel.se/no/reise/eventyrreise-med-frivillighetsjobb-gjennom-india-pa-fire-uker/#comment-2910

Si ifra hvis du synes dette hørtes spennende ut :)

 

  • Gillad av
Svara
1 den 2018-07-29

Hej! Mitt namn är Frida och jag är en 23 åring från Lund. Jag har länge velat göra en resa av detta slag och har alltid haft en stor fascination över Indien och även lovat mig själv att ta mig dit en dag och uppleva det på riktigt. Nu har jag planerat att ta ett uppehåll i studierna i början på 2019 och har äntligen tillfälle att göra något av min dröm. Men liksom du skulle jag vilja ha någon att resa med.

Älskar idén med att kombinera nöje med nytta genom att både turista och volontärarbeta 😀

den 2018-07-29

Hei, så hyggelig å høre! Hvis du kontakter meg på Facebook (Thea Hodne) så kan vi snakkes mer?

Show more replies
  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-08-23

Hej! jag är en tjej som snart fyller 20, som gillar att fotografera och fara på äventyr. Jag är intresserad av precis samma resa och efter årskiftet har jag inga studier, så jag hade tänkt lika som du att åka nån gång i början av 2019. Har också tidigare kollat på den resan du länkade, och den ser mycket spännande ut. Som sagt vore det ju kul med folk i sin egen ålder att resa tillsammans med, och att även volontärarbeta är något jag också funderat på! (Tyvärr har jag inte facebook.)

Jag fick även veta att The adventure crowd kommer lägga upp nya resor i bland annat Indien för endast personer i åldern 18-29 inom snar framtid, det kanske vore något.

  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar