Resa sommaren 2018

Uppdaterades den 2018-06-13 i Europa
3 den 2018-04-03

Hej jag heter Josefine och är 22 år! Skulle i sommar vilja resa för att se mig om i världen men känner inte att jag riktigt har någon kompis som vill hänga med. Kan i stort sett tänka mig att resa vart som helst och vill gärna ha en blandning av sevärdigheter, kultur, sol och bad samt shopping. Vill gärna åka mer än en vecka, så helst två veckor eller längre!

Lite om mig: Jag kommer från Örebro och pluggar just nu till socionom för att bli kurator. I sommar tar jag min examen och ska börja jobba som skolkurator. Innan jag börjar jobba på heltid vill jag fira att jag pluggat klart med att åka på en givande resa!

Tveka inte att skriva om det känns intressant!

Mvh Josefine

  • Gillad av
Svara
0 den 2018-04-07

Hej Josefine
Jag heter Robin och är 26 år gammal och sitter lite i samma sits som dig, vill resa men ingen som är sugen. Är öppen för att resa nästan varsomhelst.
Lite om mig Jag bor i Norrtälje och jobbar som datahallstekniker , är en lugn kille som tar dagen lite som den kommer och är öppen för att testa nya saker och se världen mvh Robin

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-04-07

Skulle kunna resa iväg juli/början av augusti. Är öppen för förslag :) . Kort om mig: 27 år, jobbar som fritidspedagog i Borås. Har inte hunnit resa mycket innan och är nu grymt resesugen!

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-06-13

Hej Josefine! Hur har det gått för dig? Har du hittat någon att resa med?

Jag heter Julia, är också 22 och har precis insett att mina sommarplaner har gått åt skogen. Letar efter någon att resa med vecka 26.27. Älskar att resa, träffa människor och att bo på hostel.

Vet att det är sent ute men är beredd att boka när som. Svarar du på detta så kan jag berätta mer om mig själv.

Hälsningar
Julia

  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar