Resa i sommar

Uppdaterades den 2018-03-25 i Europa
8 den 2018-03-19

Hej! En tjej på 21 år som älskar att resa. Är jättesugen på en resa i sommar men känner inte att jag har någon reskompis… Tänker att jag skriver nu så hinner vi lära känna varandra och boka. Tänkte mig nånstans i Europa eller Vietnam ? Jag gillar att upptäcka kulturen, maten och sevärdheter i landet jag är i men har såklart inget emot sol o bad och lite shopping. Tänker mig inte någon charterresa eller festresa utan bokar hellre själv. Kan bo ganska enkelt eller normal standard, åka runt till många ställen eller stanna på ett.
På fritiden gillar jag att baka, träna, inredning, laga mat. Jobbar just nu men kommer nog börja plugga till hösten.
Vi hörs! Hoppas någon eller några fler är sugna!

  • Gillad av
Svara
0 den 2018-03-20

Hei, du høres hyggelig ut! Jeg er en jente på 20 og har tenkt til å ta tog nedover i europa med interrail. har ingen faste planer men ser at jeg har mange av de samme målene til en reise som deg, og jeg leter også etter en reisevenn :)

Hadde tenk å reise litt før sommerferien pga billigere priser, men ta gjerne kontakt om du vil snakke litt mer!

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-03-25

Hej! Vad kul att du hör av dig! Det låter ju som en kul resa. När hade du tänkt åka? :)

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-03-25

Hei, hyggelig å høre fra deg :) jeg hadde tenkt første delen av mai eller i juni, ivertfall før høysesongen. Tenkte å reise i minimum 2 uker med start i norge også ta tog hele veien ned til portugal eller italia. Men har ingenting faste planer enda :) ser også for meg litt billige opphold med en hotel natt i ny og ne. Hadde du tenkt å reise med fly eller tog? Jeg har tenkt til å reise med interrail billett siden det er mye billigere enn å fly.

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-03-25

Jag tror att jag kan från 16 juni. Hur fungerar det för dig? 2-4 veckor ner till Portugal eller Italien låter jättebra för mig :) hade nog tänkt flyg men tåg fungerar lika bra. Har aldrig åkt interrail, så det låter spännande. Vad tänkte du med hotell? Bara ibland? 😀

 

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-03-25

Tror nok det skal passe for meg da ja:) kommer litt ann på når jeg får fri.
Ja tenkte bare hotell en gang i mellom, hotell koster en del mer enn mange andre bomulighet og de pengene kan brukes til spennende opplevelser. Pluss du møter så mange andre folk på reisefot om man bor på hosteller :)

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-03-25

vad bra! Men det är ungefär så jag också tänkt. Låter bra! :)

 

  • Gillad av
Svara
Avbryt
1 den 2018-03-25

Kult! Hva heter du på facebook så kan jeg legge deg til så vi kan snakke mer :)

den 2018-03-25

Elin Adrianson :)

Show more replies
  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar