Indien eller Nepal i höst eller nästa år i feb, mars

Uppdaterades den 2018-03-18 i Asien & Australien
11 den 2017-06-24

Någon härute som vill joina mig på en resa till Indien eller Nepal? :)
Är 24 år och vill testa mina vingar inte en dag för tidigt. Jag planerar att åka på en av äventyrsresorna som varar i 4 veckor sen möjligen lägga till en extra vecka på ett volontärprojekt utöver.

http://indigotravel.se/resa/aventyrsresa-med-volontarjobb-genom-indien-pa-fyra-veckor/#visum

http://indigotravel.se/volontarresor-till-nepal/

Önskar hitta någon omkring min ålder som är lika taggad som mig på att få se något av dessa länder. Är för tillfället inne på Nepal mest men öppen för förslag! ?

  • Gillad av
  • admin_nu
Svara
0 den 2017-07-03

kanske sugen på denna? 

http://www.theadventurecrowd.se/aventyrsresa/budgetresa-lar-kanna-norra-indien-och-nepal/

Tänkte i Oktober , gäller i 22 dar 

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2017-07-31

Hejsan!

Jag är 24 år, från stockholm och kommer i december åka på en yogalärarutbilnding och när den är klar i början av januari då har jag tänkt resa vidare. Jag har en nuvarande resplan som går från Kochin, Kerala upp längstkusten till goa och sen kanske vidare till Bombey. Sedan genom landet till östkusten till Kalkutta sedan inåt i landet till Varanasi och sedan till in i Napal.

 

Jag kommer nog inte volentära, Men vem vet? haha ;D  

Men jag letar reskompis då det känns lite för riskabelt att åka helt själv. :)

 

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2017-08-13
  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2017-08-13
  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2017-08-13
  • Gillad av
Svara
Avbryt
3 den 2017-08-13

Hej! 
Jag heter Matilda och är 25 år. Jag har också känt att det vore en häftig och minnesvärd upplevelse att åka iväg på volontärarbete! Är intresserad av lite allt möjligt som har med resor, natur, sport och undervisning att göra. Så skulle kunna tänka mig många av de här resorna, men håller med om att just äventyrsresorna verkar mest intressanta. Senhösten/vintern är ju en rätt dyster period här klimatmässigt, så skulle helst åka den perioden. Nepal..tja varför inte!? :) 

den 2017-08-13

Hej, jag kommer nog åka hösten 2018 som det ser ut nu tyvärr. Annars hade det vart kul att planera något tillsammans. Hoppas du hittar en resekompis och att du kommer iväg :))

den 2017-08-13

Hej! okej, jag förstår! Tror jag är lite för ivrig för att vänta tills dess..men tack iaf! :)

 

den 2018-02-22

Däremot kan jag vara intresserad. Fyller 30 år på sista juli och en volontärresa skulle vara helt fantastisk sätt att fira detta 😀 Måste bara fundera över saken lite

Show more replies
  • Gillad av
Svara
Avbryt

tjena! 

24 årig kille från småland här! jag har bokat 4 veckors äventyrsresan med volontärarbete till nepal som börjar 15 januari. via indigo travel då. vet inte ifall du skulle åka till hösten istället men tänkte skriva det i alla fall :)

mvh benjamin

den 2018-03-18

Hejsan, jag la allt på is ett tag men har börjat kolla nu igen. Hur hade du det? Var upplägget och allt bra? Mycket vandring? Vad betalade du ca allt som allt? Blir ju en del pengar det rör sig om :)

Show more replies
  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar