Europa Juli / Augusti

Uppdaterades den 2018-07-12 i Europa
1 den 2018-07-04

Tjena tänkte bara kolla om det fanns någon eller några som va intresserad av att resa någonstans i Europa i sommar, inser att det är väldigt kort tid för att bestämma detta men värt ett försök.

Jag heter Ismael, jag är 29 år jobbar som elevassistent vid sidan om driver jag ett litet media bolag som arbetar främst med film, reklamfilm, marknadsföring.

Dokumentär är något jag drömmer om att göra en vacker dag. Så är det någon som är sugen på att göra en rese vlog eller liknande har jag de. Utrustningen som krävs och som jag off course reser med för att inte missa en chans till bra klipp och bilder.
Jag har bott i Spanien / Malaga tidigare och rest lite längst södra kusten. Min spanska är helt okej tycker jag haha kan tänka mig åka till Spanien igen då det är flera platser jag ej han besöka
Pga jobb.

Hade även kunnat tänka mig en resa längst kusten vid adriatiska havet (Kroatien, Montenegro, Albanien) men även Bosnien hade varit intressant
kan några ord och meningar på serbokroatiska så hade gärna utvecklat det samt älskar den kulturen.

Men vilket som jag är glad för att besöka nya platser och känner mest att jag vill komma iväg ut och resa samt lära känna nya människor.

Hade även kunnat tänka mig en längre resa kanske till Sydamerika men pga tid på året (sommar-vinter) samt arbete och eventuellt budget, beroende på vad det kan landa på så behövs det nog en längre planering.

Jag är öppen för förslag och redo att packa väskan.
Ta hand om er alla och hoppas ni får en fantastisk resa vart än ni väljer att åka

Peace

  • Gillad av
Svara
0 den 2018-07-12

Hei. Facebook?

  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar