Bali 2019

Uppdaterades den 2018-12-05 i Asien & Australien
2 den 2018-09-29

Hej! Jag är en kvinna på 38 år som funderar på att resa till Bali i ca 2v med The Adventure Crowd februari – mars 2019. (Det är äventyrsresor i grupp och man bokar eget flyg.) Eftersom jag inte är så resvan skulle det vara trevligt att ha sällskap med någon från Sverige. Jag flyger från Kastrup. Kan även tänka mig att stanna kvar 2-4 dagar efteråt, beroende på resa, o vill då ha någon att dela rum med. Inget tvång att umgås hela tiden om man vill göra olika saker. Någon som tycker det låter intressant? Det är de här resorna jag är mest intresserad av :

http://www.theadventurecrowd.se/aventyrsresa/aventyrsresa-aktiv-semester-pa-bali-tac/

http://www.theadventurecrowd.se/aventyrsresa/barnvanlig-rundresa-pa-bali-och-lombok/

http://www.theadventurecrowd.se/aventyrsresa/aventyrsresa-aktiv-semester-pa-bali-lombok-tac/

 

  • Gillad av
Svara
1 den 2018-11-21

Hej! Jag funderar på exakt samma sak, hade gärna haft sällskap med någon från Sverige också. Jag är kvinna och 34 år. Letar du fortfarande reskompis?

den 2018-12-05

Hej Myran! Jag svarade dig för ett par veckor sedan men det kom tydligen inte in, så jag gör ett nytt försök. Jag har redan bokat en resa, kombinationsresan ”Aktiv semester på Bali o Lombok” med start 23:e februari och slut 9:e mars (jag flyger från Kastrup 21/2 och hem 10/3). Är du sugen och kan de datumen skulle det givetvis bara vara kul om du bokade samma resa. Det går ju också bra att ta bara Bali- delen eller bara Lombok o Gili Air som en separat resa om du hellre vill det.

Show more replies
  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar