Backpacka i Sydostasien september/oktober!!

Uppdaterades den 2018-08-02 i Asien & Australien
2 den 2018-07-19

Hej! Jag är en 19-årig tjej som just tog studenten och känner att det är dags för att åka ut och resa ? Problemet är att jag inte känner någon som har samma planer som jag, och därför letar jag efter en reskompis!

Jag vill få ut så mycket som möjligt av resan och vill därför gör allt från att uppleva och upptäcka massor, på samma gång som jag bara vill ta det lugnt och spendera dagar på stranden med sol och bad. Vill även träffa mycket nya människor och festa. Jag hade velat åka i september eller oktober och vara borta ungefär 3 månader. Länder jag hade velat besöka är Thailand, Vietnam, Kambodja, Malaysia, Indonesien och Filippinerna, men jag är väldigt flexibel och öppen när det kommer till länder och resrutt.

Om det är någon/några där ute som är i samma sits som jag och också letar efter en reskompis till Asien så får ni jättegärna höra av er så kan vi prata vidare på fb och planera resan tillsammans ?

  • Gillad av
Svara
0 den 2018-07-24

Hej! Jag är 22 år gammal och har länge velat åka till Asien men inte riktigt vågat åka själv. Dock skulle jag vilja åka senare än september/oktober då jag har jobb och måste ansöka om tjänstledigt.
Hör av dig!

  • Gillad av
Svara
Avbryt
0 den 2018-08-02

Tjena! Jag är 20 år och är också ute efter någon att backpacka med då min vänner har jobb och räkningar att betala! jag har varit en hel del i Thailand så har ett riktigt vasst kontaktnät där, och kan erbjuda riktigt upplevelser som man inte kanske får på hostels etc, hade kanske velat byta ut några länder men annars så är jag riktigt intresserad!

  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar