Resepartners

Vi Drar! tar hjälp av flera olika organisationer för att skapa mervärde och ge dig som nyttjar forumet en bra upplevelse. Här har vi samlat information om dessa och en kort beskrivning av vad de gör.

 

Vi är alltid öppna för fler partners, kanske har du ett projekt, blogg eller annat och skulle vilja samarbeta? Tveka inte att ta kontakt så diskuterar vi hur vi kan hjälpa varandra.

 

indigo-new-logo-black-text-dng

 

Sugen på en volontärresa eller att volontärarbeta någonstans i Asien?
IndiGo Travel är experter på volontärresor i Asien och har med sina projekt i bland annat Thailand, Sri Lanka, Filippinerna, Vietnam, Indien, Fiji och Nepal ett brett utbud. IndiGo driver också fonden I Mina Skor, ett regionalt initiativ som riktar stöd i form av ekonomiska anslag och sociala insatser till utsatta grupper runtom i Asien. På plats i Asien i över 10 år.

 

 

Äventyrsresor i Asien

 

Äventyrsresor och aktiva upplevelser i grupp. The Adventure Crowd eller TAC har Sveriges billigaste äventyrsresor och aktiva gruppresor i Asien. Res i en internationell grupp, dela kostnader med andra resenärer och upplev minnesvärda ögonblick tillsammans med andra. TAC hjälper dig att hitta en äventyrsresa som passar dig, vare sig du reser ensam, med kompisar eller med familjen. Välj mellan ett flertal länder i Asien, däribland Thailand, Vietnam, Kambodja, Laos, Burma, Indonesien, Indien, Nepal, Kina och Malaysia (Borneo).

 

 

Resenyheter

 

Resenyheter och uppdateringar inom allt som rör resande. Vår nyhetspartner här på siten, för fler nyheter om nya destinationer, resmål och annat som hör resande till, följ länken och läs mer på Destinavos egna site.

 

 

Blogg

 

En blogg som ger tips, råd och inspiration från världens alla hörn. Ett bra verktyg för dig som vill lära dig lite mer innan du ger dig ut i världen. På Swedish Nomad kan du också läsa om livet som digital nomad – och lära sig hur man kan resa jorden runt på heltid och samtidigt jobba.