Thailand/Kambodia/Vietnam, 4-5 veckor, mars-april 2018

Uppdaterades den 2017-11-21 i Asien & Australien
3 den 2017-11-20

Ngn som vill dra till Asien? Jag bokar flyg/hotell/försäkring själv så det lär bli billigt. Tex tillbringade jag 3 veckor i Indonesien med min vän för bara 10.400kr per skalle inkl 4-stjärniga hotell/flyg/försäkrning.

Tanken är att dra till Asien innan Påsk. Starten sker i Bangkok, dra vidare till Pattaya, sedan till mindre ställen/byar, Kambodia (Angkor Wat), Phu Quoc i Vietnam etc. Tanken är att kombinera storstan med fina stränder, natur, kulturupplevelser, historia, matupplevelser och massvis med utflykter förstås.

Är en man, bosatt i Malmö med ett fint jobb i Köpenhamn.

  • Gillad av
Svara
2 den 2017-11-20

Hej! vad roligt, jag hoppas du hittar någon att åka med!
Jag har tänkt göra ungefär samma sak men lite tidigare. sitter och kollar på flyg till olika ställen, men hittar bara lite dyrare eller längre resetider. har du några tips på att hitta bra flygbiljetter?

den 2017-11-21

Jag använder Momondo, men innan jag köper flygbiljetter, rensar jag alltid cookies i min Chrome. De jävlarna är sluga och använder cookies att trissa upp priser, dvs om de ser att du söker på samma resa flera ggr, åker priset upp.

BTW när tänkte du åka? Jag skulle kunna tänka mig att dra lite tidigare om sällskapet är trevligt :-)

den 2017-11-21

Är det så? Tack för tipset! förvånar mig faktiskt inte… 
Har räknat ut att jag får ut längst semester om jag åker den 17e februari så jag siktar på det. Sen vet jag inte om det blir 4 veckor eller mer än, eller vart det bär av exakt. Skulle gärna vilja få in phu quoc i slutet av resan just för att jag har släktingar som är där just då, men vi får se hur det hela slutar :)
Berätta lite mer om dig själv så får vi se om det kan vara något. Är själv en 22årig dalkulla!

Show more replies
  • Gillad av
Svara
Avbryt
Laddar fler svar